Igrače za razvoj otrok in njihove samozavesti

Spodbudite spoznavni in motorični razvoj otrok.
Naj skozi igro premagujejo izzive in gradijo samozavest.

VPIŠI EMAIL NASLOV IN PREJMI POPUST ZA PREDNAROČILOV VIŠINI 10%!

Z oddajo emaila se strinjate s politiko zasebnosti.

MNENJA ZADOVOLJNIH STARŠEV

Prejmi 10% popusta pri prednaročilu!

KAJ JE TAKO POSEBNEGA?

Reševanje izzivov

Sestavljanje katapulta spodbuja k raziskovanju in iskanju rešitev, saj se otrok uči skozi praktično udejstvovanje in igro. 

Hkrati pa spodbuja sodelovanje med odraslimi in otroci, saj lahko ob njihovi ustrezni podpori otroci dosegajo stvari, ki jih sami ne bi zmogli.

Fina motorika in vztrajnost

Skozi postopek sestavljanja katapulta se otrok uri v fini motoriki in trenira vztrajnost, tudi in predvsem ko stvari ne gredo po željah. 

Pri premagovanju ovir, tudi v kasnejših letih, bo otrokov uspeh namreč odvisen tudi od vztrajnosti, sposobnosti in odločenosti nadaljevati po izkustvu težav, razvijanja novih zamisli in raziskovanja neznanega.

Napotki za odrasle

S pomočjo enostavnih predlogov za odrasle, ki vam bodo koristili tudi v nadaljnjih interakcijah, lahko otroka vodite in podpirate pri soočanju z izzivom sestavljanja katapulta.

Spodbuda in pravilno, strpno sporazumevanje otroka opogumi za raziskovanje in reševanje težav, saj ve, da ima podporo in da težava ne pomeni konca, ampak zgolj oviro, ki se jo da (skupaj) premagati.

Wizbug igrače otroka spodbudijo k raziskovanju in iskanju rešitev, saj se otrok uči skozi praktično udejstvovanje in igro. Hkrati pa spodbujajo sodelovanje med odraslimi in otroci, saj lahko ob njihovi ustrezni podpori otroci dosegajo stvari, ki jih sami ne bi zmogli. Skozi postopek sestavljanja Wizbug igrače se otrok uri v fini motoriki in trenira vztrajnost, tudi in predvsem ko stvari ne gredo po željah. Pri premagovanju ovir, tudi v kasnejših letih, bo otrokov uspeh namreč odvisen tudi od vztrajnosti, sposobnosti in odločenosti nadaljevati po izkustvu težav, razvijanja novih zamisli in raziskovanja neznanega. S pomočjo enostavnih predlogov za odrasle, ki vam bodo koristili tudi v nadaljnjah interakcijah, lahko otroka vodite in podpirate pri soočanju z izzivom sestavljanja igrače. Spodbuda in pravilno, strpno sporazumevanje otroka opogumi za raziskovanje in reševanje težav, saj ve, da ima podporo in da težava ne pomeni konca, ampak zgolj oviro, ki se jo da (skupaj) premagati.

We must teach our children to dream with their eyes open.

Harry Edwards

KATAPULT WIZBUG

Gradnja katapulta je lahko zabavna in koristna hkrati, saj vam ponuja veliko situacij, v katerih boste lahko otroku v oporo in pomoč.

Cena: 29.9€
× Kako vam lahko pomagam?