POGOSTA VPRAŠANJA

Izdelek

Izdelek je primeren za otroke med 6 in 12 letom starosti. Šest letni otrok bo potreboval malo več vaše pomoči kot 12 letni, a oboji se bodo pri tem zabavali. Skrbno pripravljena navodila so vam v pomoč pri sestavljanju Wizbug igrač. V primeru nejasnosti, nam prosim pišite na ask@wizbug.eu.

Sestavljanje traja od 1 do 2 uri. Ko je igrača sestavljena pa sledi igra in raziskovanje. Običajno otroci najprej ciljajo neko tarčo in šele čez čas se v igračo dejansko poglobijo. S tem pričnejo raziskovati in se učiti o različnih fizikalnih zakonitostih. 

Seveda! Uspešno sestavo končnega izdelka spremlja otrokovo navdušenje, saj sami ustvarijo nekaj, kar deluje. In to je šele začetek – sledi čas za raziskovanje, igro in preizkušanje možnosti uporabe.

Otroška domišljija nima meja. In načini, na katere lahko uporabljajo določen predmet, tudi ne. Večstranskost in raznolike prednosti odlikujejo tudi Wizbug izdelke.

Igračo lahko razstavite in jo pospravite nazaj v škatlo. Če jo boste sestavljali še kasneje, ko otrok malo zraste, znate opaziti, da ima otrok drugačno interakcijo z igračo.

Izdelek je v veliki večini narejen iz lesa, ki je nehomogen naravni material, na katerega vpliva tudi vlaga v zraku (pride lahko do raztezanja ali krčenja). Posledično se lahko zgodi, da kakšen kos ob stiku z vlago postane predebel ali pretanek. Trudimo se, da do tega ne pride. V primeru, da je kakšen spoj pretesen ali preohlapen, uporabite brusilni papir ali lepilo za spoje, ki jih ne boste več razstavljali in katerih negibljivost ne bo vplivala na funkcionalnost. 

Najprej poglejte med ”Rezervo”, če se še en tak delček nahaja tam. Če se polomljen delček ne nahaja tam, nam pišite na ask@wizbug.eu ali pa nas pokličite in delček vam bomo poslali po pošti na naše stroške.

Napotki za odrasle

S pomočjo enostavnih predlogov za odrasle, ki vam bodo koristili tudi v nadaljnjih interakcijah, lahko otroka vodite in podpirate pri soočanju z izzivom sestavljanja igrače. Spodbuda in pravilno, strpno sporazumevanje otroka opogumi za raziskovanje in reševanje težav, saj ve, da ima podporo in da težava ne pomeni konca, ampak zgolj oviro, ki se jo da (skupaj) premagati. Wizbug igrače hkrati nudijo pobeg od digitalnih zaslonov in predstavljajo možnost pestrega skupnega časa z družino.

Naročanje

Stremimo k temu, da naročila oddamo na pošto naslednji delovni dan. V kolikor ste naročili v Slovenijo lahko paket pričakujete v roku 3 – 7 delovnih dni. 

× Kako vam lahko pomagam?