WIZBUG

Katapult Wizbug

(9 mnenj strank)

Na zabaven in ustvarjalen način do odkrivanja in razumevanja fizikalnih zakonitosti. Preberi več.

29.90 

Popestrite si igro z dodatkom. Sestavite 8 kock in jih postavite v obliko gradu. Tako dobite zanimivo tarčo, ki jo lahko podirate s katapultom. S pomočjo nalepk pa spodbudite otrokovo domišljijo.
0.00 
 • Cena dodatkov: 0.00 
 • Cena izdelka: 29.90 
 • Skupaj: 0.00 

Izdelek je narejen tako, da pri otrocih spodbuja logično in abstraktno mišljenje.

Otrok dobi priložnost za reševanje problemov, spoznavanje fizikalnih konceptov in krepitev prostorskega zavedanja. Vse to na praktičen, zabaven in ustvarjalen način.

Igrače Wizbug vsebujejo tudi nasvete za uspešno in spodbudno sporazumevanje odraslih z otrokom ter strategije za krepitev otrokove samozavesti in samostojnosti.

 

S katapultom Wizbug bo vaš raziskovalec

Wizbug odlikujejo

 

Tehnične podrobnosti

Velikost izdelka na škatli: 32 x 36 x 17 cm (v x d x š)

Teža: 480 g

Domet katapulta: 4 do 5 metrov

Čas sestavljanja: 1 – 2 uri

 

VSEBINA OSNOVNEGA SETA

Vsebina osnovnega seta: 3 vezane plošče, roka katapulta, vrvica, kovinska os, ročka, 4 gumice, 3 z rižem polnjeni baloni, kartonska škatla, navodila za sestavljanje, nasveti za starše

 

VSEBINA DODATKA

 

Vsebina dodatka: 8 kock, ki se postavijo v obliko gradu in tematsko obarvane nalepke (zmaj, vitez, kraljična,…)

Dimenzija gradu: 25 x 21 (v x š)

8x kocke dimenzij 7 x 7 x 3,5 cm (v x š x d)

Kocka se sestavi iz 5 stranic

26 nalepk na listu a5, ki popestrijo igro

 

VARNOSTNA OPOZORILA
Pozor! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve, saj se lahko majhni deli zaužijejo ali vdihnejo!
Pozor! Uporabljajte samo s priloženimi projektili. Če tega ne upoštevate, lahko pride do poškodbe ali škode.

 

Video prikaz delovanja

9 mnenj za Katapult Wizbug

 1. Karmen

  Kreativna igrača za mlade in stare, ki najprej zaposli glave in prste, potem pa pomaga sproščati destruktivno energijo.
  Naši otroci so bili navdušeni, osemletnik je praktično sam sestavil vse, uporabljajo pa jo vsi, tudi triletnica z veseljem pocuka za sprožilec, če ji le dovolimo…

 2. Kristina (preverjena stranka)

  Katapult sem podarila 6-letnemu nečaku. Skupaj sva sestavila katapult in si priredila tekmovanje v ciljanju tarč. Zelo sva se zabavala, smehu pa tudi ni bilo konca. Igrača mi je predvsem všeč ker se otrok skozi igro spoznava z nekaterimi fizikalnimi principi in se uči reševanja problemov. Velik plus je tudi to da je vsak delček igrače iz naravnega materiala. Vse pohvale!

 3. Primož (preverjena stranka)

  Katapult sem kupil za 8 letnega sina. Pri sestavljanju sem mu malo pomagal. Sam katapult je kompakten tako, da z lahkoto zdrži tudi kakšnega bolj grobega uporabnika. Priporočam nakup.

 4. Uros (preverjena stranka)

  Katapult Wizbug je vrhunska zadeva, ustvarjalni način druženja otrok in staršev. Toplo priporočam vsem staršem, da kupijo ta izdelek in ga sestavljajo skupaj z otroci.

 5. Thea (preverjena stranka)

  Katapult je dobil nečak za darilo. Zelo je navdušen.

 6. Jože (preverjena stranka)

  Katapult sem kupil sinu za kot Božićno darilo, je zelo dobro označeno sestavljanje, pri vrveh sem mu tudi sam pomagal, po sestavi pa sva udarila tekmo. Priporočam nakup za tehnično nadobudne otroke.

 7. Gregor

  Katapult sem kupil za 6 letnega sina. Pri sestavljanju sva se zabavala čisto samostojno pa ga ni sestavil. Igrača je zabavna všeč mi je tudi izbira trajnostnih materialov. Edina kritika gre na račun vrvic in gumic, ki se vsaj v našem primeru, kmalu pretrgajo. So pa vrvice in gumice takšne, da jih najdeš tudi v lokalni trgovini.

  • Kristina

   Pozdravljen Gregor, hvala za komentar. Poslali smo vam nove gumice in vrvice. Vaš komentar pa vzeli na znanje in pričeli iskati alternative. Hvala!:)

 8. Matjaž (preverjena stranka)

  Leseni katapult je ena izmed boljši igrač, ki sem (si) jo kupil za svoje otroke. Domiselno, dovršeno, preprosto pa vseeno dovolj zahtevno, da otrok z zanimanjem in pričakovanjem spremlja nastanek igrače. Velik plus za material igrače. Bombice so nekoliko razočarale, ko pa v košarico katapulta vstaviš nekaj težjega, pa razbija:)

 9. Erika (preverjena stranka)

  Katapult smo kupili 5-letnemu sinu. Skupaj z očetom sta uživala v sestavljanju, zdaj pa sin uživa skupaj z mlajšim sinom v igri. Dobra in res kvalitetna igrača. Priporočila bi jo vsem kot darilo sinovom, vnukom, nečakom …

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

× Kako vam lahko pomagam?